Kytlický minitriatlon 13.8.

.... zatím jen v roli diváků. Doprovázeli jsme totiž Pavlika při jeho další účasti na Kytlickém minitriatlonu. Jedná se o kratší terénní triatlon, který je součástí seriálu závodů Lužický horal. Jak vše probíhalo?

Největší respekt šel rozhodně z plavání, které se odehrávalo v blízké vodní nádrži hlídané vodníkem. Voda o teplotě 15°C lákala k různým činnostem, ale rozhodně ne k plavání. Chlapi vše zvládli s přehledem, ale při startu žen celé závodní pole roztomile pištělo. Cyklistický okruh měřil 22 km a běžecký celých 7 km. Náš favorit Pavlik se s tratí popasoval skvěle, obzvlášť když vezmu v úvahu, že ve středu před závodem nešel kvůli zablokované páteři ani do práce. Zuza ho ale do soboty vykurýrovala a tak se mohl blýsknout 7.místem. My jsme se v průběhu divácky neatraktivních pasáží pečlivě věnovali stánku s čerstvě praženou italskou kávou a českými koláčky nebo venčili našeho hnědého draka. 

Atmosféra závodů mě osobně opravdu nadchla. Taková příjemná pohodička v lese. Takže co za rok? Možná si dáme triatlonovou štafetu. Jen no plavecký úsek si asi budeme muset střihnout :-).

Po doběhu jsme se také dozvěděli jednu parádní novinku. Našim kamarádům se při cestě na Hostýnskou osmu narodila malá závodnice. Honzo, Ájíku a Beátko gratulujeme!

Komentáře

Oblíbené příspěvky